Χορηγίες - Δωρεές

Οι Εθνικοί Οργανισμοί και ο ιδιωτικός τομέας, αναγνωρίζοντας το έργο του IME στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης μέσω των νέων τεχνολογιών, την εκδοτική του δραστηριότητα και την προσπάθεια που καταβάλλει για να προάγει τα ιδεώδη του ελληνικού πολιτισμού στα παιδιά και τους νέους, έχουν χορηγήσει τα έργα του Iδρύματος.


Υποστηρίξτε μας!
Θέλετε να υποστηρίξετε το έργο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού;

Θέλετε να συμβάλετε άμεσα στη λειτουργία του «Ελληνικού Κόσμου»;

Γίνετε δωρητές ή χορηγοί!

Μικρές και μεγάλες προσφορές είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση του πολυδιάστατου έργου του Ιδρύματος, από τα εκπαιδευτικά προγράμματα μέχρι τη δημιουργία των προβολών Εικονικής Πραγματικότητας.

Η προσφορά σας σήμερα είναι πιο σημαντική από ποτέ για να διασφαλίσουμε το μέλλον του «Ελληνικού Κόσμου» για τις επόμενες γενιές.

Ιδιώτες, εταιρείες, φορείς ιδιωτικοί και δημόσιοι μπορούν να συνεισφέρουν στο ΙΜΕ με τη μορφή δωρεάς ή χορηγίας οποιουδήποτε ποσού!


Γίνετε δωρητές
Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι πολλοί φίλοι του Ιδρύματος, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υποστηρίζουν το έργο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και συμβάλλουν άμεσα στη λειτουργία του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με μικρές και μεγάλες οικονομικές προσφορές.

Οι δωρητές μας προβάλλονται με αναφορά του ονοματεπώνυμού τους στο τριμηνιαίο περιοδικό του Συλλόγου Φίλων «Τα νέα του Ελληνικού Κόσμου».

Μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με τη μορφή δωρεάς οποιοδήποτε ποσού, με τον ακόλουθο τρόπο: Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού:

Αριθμός λογαριασμού
Eurobank: 0026.0240.37.0200054382
IBAN: GR5102602400000370200054382
Στην αιτιολογία κατάθεσης αναγράψτε το ονοματεπώνυμό σας και στη συνέχεια ενημερώστε μας σχετικά στο donations@ime.gr ή καλέστε μας στο 212 254 5000.

Απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να αναφέρετε για να σας αποστείλουμε τη σχετική απόδειξη δωρεάς είναι το ονοματεπώνυμό και η διεύθυνσή σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσφορά σας.


Γίνετε χορηγοί
Η πολυσχιδής δραστηριότητα που παρουσιάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» δε θα υπήρχε χωρίς τη σημαντική συμβολή των χορηγιών από ιδιώτες, ιδιωτικές εταιρείες και φορείς.

Οι χορηγοί μας μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να υλοποιούμε και να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τα έργα που οραματιζόμαστε.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ευέλικτα και ελκυστικά χορηγικά πακέτα, που θα ανταποκρίνονται και στις δικές σας απαιτήσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και πολιτικής χορηγιών, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε μια σειρά από ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με το προσφερόμενο ποσό και το έργο που υποστηρίζετε.

Δείτε τους τρέχοντες και προηγούμενους χορηγούς μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες χορηγικών ευκαιριών:

Τηλέφωνα: 212 254 0000 (κωδικός 0410)

E-mail: sponsorship@ime.gr


Γίνετε μέλος του Συλλόγου Φίλων
Ο Σύλλογος Φίλων του ΙΜΕ είστε εσείς!

Γίνετε μέλος και συμμετέχετε ενεργά και άμεσα σε παράλληλες δραστηριότητες, πρωτοβουλίες και δράσεις που σχεδιάζονται κατά τη διάρκεια κάθε χρονιάς από τα μέλη του Συλλόγου.

Απολαύστε μια σειρά προνομίων, από προσκλήσεις στις εκδηλώσεις του ΙΜΕ έως εκπτώσεις στο Πωλητήριο, στα προγράμματά μας και σε ταξίδια σε ξεχωριστούς προορισμούς εντός κι εκτός συνόρων!

Μάθετε τα πάντα για το Σύλλογο Φίλων.

Μη Χάσετε!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα




Σύλλογος Φίλων

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τελευταία Νέα
& Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και τα νέα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»