Ελληνικός Κόσμος

Δευτέρα,
29 Απριλίου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή

Xορηγίες 2003

Xορηγίες 2003

Ευχαριστούμε την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias που στηρίζει σημαντικά το πολύπλευρο έργο του ΙΜΕ και όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού του Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος» κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αναγνωρίζοντας το έργο του ΙΜΕ στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης, είναι χορηγός του προγράμματος «Ελληνική Ιστορία στο Διαδίκτυο» καθώς και του κόμβου «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Διαμέσου των Αιώνων». Επίσης, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias είναι χορηγός του εντύπου της έκθεσης «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών».

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών VIVODI TELECOM στηρίζει με τη χορηγία της τη λειτουργία της Εστίας Κυβερνοχώρου. Πρόκειται για ένα χώρο όπου οι επισκέπτες ανακαλύπτουν το Διαδίκτυο και τις δυνατότητές του και γνωρίζουν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τις παρουσιάσεις του ΙΜΕ.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που χορήγησε τη νέα έκδοση του ΙΜΕ «Ιστορία της Πέργης. Πολιτική και Εκκλησιαστική» του Μητροπολίτου Πέργης Ευάγγελου Ι. Γαλάνη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Philip Morris Hellas, που υποστήριξε την επιστημονική έρευνα και την έκδοση του βιβλίου του ΙΜΕ «'Ανθρωποι και παραδοσιακά επαγγέλματα στο Αιγαίο» της κας Κατερίνας Κορρέ-Ζωγράφου και της κας Ευδοκίας Ολυμπίτου.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΘΩΡΑΞ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ Α.Ε., μέλος του «Ομίλου Μπήτρος», που χορηγεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο χορός της γης: γνωριμία με το φυσικό φαινόμενο του σεισμού».

Ευχαριστούμε την ασφαλιστική εταιρεία SINCO S.A., που χορηγεί όλα τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΜΕ τα οποία πραγματοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο» από τον Οκτώβριο του 2003 έως τον Ιούνιο του 2004.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα αθλητικών ειδών EXTREME STORES και FITNESSLAND, που παρείχαν αξεσουάρ γυμναστικής για το δεκαήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΜΕ «Καλοκαίρι στην πόλη».

Ευχαριστούμε την εταιρεία ηλεκτρικών ειδών ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ, που παρείχε μικροσυσκευές για το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη».

Ευχαριστούμε την εταιρεία GEORGIA PACIFIC HELLAS για τη χορηγία ειδών χαρτικών, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηριακών εγκαταστάσεων του «Ελληνικού Κόσμου».

Ευχαριστούμε την εταιρεία ROLCO-ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε. για την προσφορά ειδών καθαρισμού, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών του «Ελληνικού Κόσμου».

Ευχαριστούμε την εταιρεία UNILEVER HELLAS ΑΕΒΕ για την προσφορά ειδών καθαρισμού, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών του «Ελληνικού Κόσμου».

Tο Ίδρυμα Mείζονος Eλληνισμού υπολογίζει σε τέτοιες ευγενικές χειρονομίες, οι οποίες μας γεμίζουν δύναμη για τη συνέχιση του έργου μας.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ